U kunt contact met ons opnemen via het onderstaande formulier of bellen naar 0183 61 01 20.

    Dit formulier vraagt om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie ons privacy statement Privacyverklaring om te lezen hoe wij met uw gegevens omgaan.

 

Adres en route

Printervriendelijke versieUilenhof
Oude Hoven 8
4205 AK GorinchemTel: 0183 61 01 20
Klik op onderstaande button voor een reisadvies met het openbaar vervoer.

Riveer, de beste weg is over water

Riveer exploiteert verschillende veren. Deze bieden een praktische, aangename en veilige route voor (brom)fietsers van en naar scholen. Veel scholieren en docenten ondervinden reeds het gemak van Riveer.

Riveer App
Voor scholieren heeft Riveer extra voordelige jaarabonnementen. De abonnementen hebben leerlingen tegenwoordig in de Riveer app op hun smartphone staan. Ook alle actuele vaartijden zijn in de app te vinden. De Riveer app wordt gebruikt om te waarschuwen bij calamiteiten met een pushbericht. Alle relevante informatie over de veerdiensten is te vinden op www.riveer.nl. Zie ook download hieronder.

Klacht indienen

Als u onverhoopt een klacht heeft, probeert u in eerste instantie het probleem op te lossen met de betrokken medewerker. Als dat niet mogelijk is, dient de klacht bij het locatiemanagement te worden ingediend. Als dat niet tot een bevredigende oplossing leidt, kunt u zich richten tot achtereenvolgens het bestuur (bestuur@cvo-av.nl) en de externe klachtencommissie waarbij de school is aangesloten. Op iedere locatie is een contactpersoon die kan helpen de klacht op de juiste plaats in te dienen.

Het adres van deze externe klachtencommissie is:

Klachtencommissie Christelijk Onderwijs

Postbus 82324

2508 EH  DEN HAAG

Telefoonnummer 070-3861697

E-mailadres: info@klachtencommissie.org