Erudio

Samenwerking Uilenhof en Erudio

In schooljaar 2016/2017 biedt Erudio huiswerkbegeleiding, huiswerkklas en bijles aan op de Uilenhof.

Even voorstellen…
Namens Erudio stel ik me graag aan u voor. Ik ben Laura Pellikaan en ben als vestigingscoördinator verantwoordelijk voor de diensten van Erudio op de Uilenhof. Ik ontmoet u graag op één van de ouderavonden die vanuit de school worden georganiseerd, maar u kunt uiteraard ook langskomen of een afspraak met mij maken.

Effectiever huiswerk maken
Als kinderen effectiever hun huiswerk leren maken, merken ze dat er ook nog tijd overblijft voor de dingen die zij belangrijk vinden. Erudio helpt daarbij. Onze huiswerkbegeleiding is gericht op het aanleren van duurzame studievaardigheden. Voor uw kind betekent dat minder stress, meer vrije tijd en hopelijk hogere cijfers.
Erudio biedt twee, drie, vier of vijf dagen per week huiswerkbegeleiding aan van 14.15 uur tot 18.00 uur. Dagen en tijden uiteraard in overleg.

Moeilijke vakken worden weer leuk met Bijles
Uw kind heeft moeite met een schoolvak of loopt achter met de lesstof? Te lage cijfers kunnen dan het gevolg zijn. Bijles van Erudio betekent: meer persoonlijke aandacht, zodat het zelfvertrouwen terugkomt en uw kind beter presteert.

Huiswerkklas
Huiswerkklas is geschikt voor leerlingen die een rustige plek zoeken om hun huiswerk te maken. Leerlingen voeren het belangrijkste leer- en maakwerk uit en er is mogelijkheid tot het stellen van vragen. De huiswerkklas is drie middagen in de week van 14.15 tot 18.00. De tijden en dagen kunnen in overleg worden afgestemd.

Begeleiding van Erudio in het kort
Bij Erudio is het kennisniveau van uw kind het vertrekpunt. Wij werken samen met de Uilenhof en hebben regelmatig contact met mentoren en docenten. Zo kunnen wij de begeleiding goed afstemmen op de behoeften van uw zoon of dochter.
We werken altijd in kleine groepen, zodat uw kind de aandacht krijgt die het nodig heeft. Onze begeleiders houden de voortgang van uw kind bij en bespreken die met u. Zo weet u precies wat het effect van de begeleiding is.

Meer informatie?
Voor meer informatie over huiswerkbegeleiding, huiswerkklas en bijles kunt u bij mij terecht. U kunt mij telefonisch bereiken op ma, di, en vr van 13.00 tot 18.00 via: 0683705462 en per e-mail via: laurapellikaan@erudio.nl.

Op www.erudio.nl vindt u uiteraard ook meer informatie over onze werkwijze, tarieven etc.