16 juni 2014

20 juni: Concert schoolband in Haarhorst

Vrijdag 20 juni geeft 5th Owls, de schoolband van de Uilenhof, een concert in de Haarhorst in Gorinchem. Deze avond zullen ook de Freddy's en leerlingen van de Martelaar band 2014 optreden.

 

De avond wordt georganiseerd door leerlingen uit de havo klas 2.4 in het kader van de Buma Music Academy. Buma is naast de organisatie die opkomt voor de rechten van de muzikanten in Nederland een stimulator van muziek op scholen en steunt scholen met lesmateriaal, workshops en een landelijke bandcompetitie. 

 

5th Owls is de schoolband van dit schooljaar die eerder dit jaar ook de muziek bij de schoolmusical verzorgde. 5th Owls bestaat uit Katie, Nicole, Yelka, Bas en Alberto. De Freddy's is de band van Simon Mus die onlangs zijn diploma haalde op de Uilenhof. De Martelaarband bestaat uit leerlingen die later dit jaar ook de muziek zullen verzorgen tijdens de uitvoering van Martelaar!!!

 

De toegang is gratis voor leerlingen, vrienden en familie, vanaf 19:30h gaan de deuren open van cultureel centrum de Haarhorst (naast het viaduct aan de haarsekade in Gorinchem). Tot vrijdag!