14 oktober 2021

Doemiddagen

10, 17 en 24 november

Flex, doe & ontwikkel je talent

Op 10, 17 en 24 november organiseren wij onze doemiddagen. Deze middagen willen we de leerlingen van groep 7 en 8 kennis laten maken met ons onderwijssysteem. Op de Uilenhof werken wij volgens het flexmodel. Tijdens deze middagen ervaren leerlingen wat dit model inhoudt.

De inschrijving voor 24 november is nu gesloten. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar, mail hiervoor naar mevrouw Bakker (m.y.bakker@cvo-av.nl).

Programma

13.45 uur inloop, je ontvangt je persoonlijke rooster

14.00 uur Centrale start in de aula

14.10 uur Talentflex les naar keuze

15.05 uur Pauze in de aula

15.20 uur Vakles volgens rooster

16.15 uur einde van deze middag

Deze middagen worden de volgende talentflexlessen gegeven. Welke lessen zou je heel graag volgen? Geef twee voorkeuren aan, hopelijk wordt je geplaatst bij de talentflex les van jouw 1e keuze.

Ouders zijn deze middagen vanaf 15.45 uur welkom om een ronde door de school te lopen en de sfeer van de Uilenhof te ervaren. Op woensdagavond 24 november is er voor ouders een informatieavond.

 

Talentflexlessen

  1. Techniek – Leer vliegen met Drones!

Drones worden steeds meer gebruikt, zoals bij de politie, in de landbouw en pakketbezorgers. Je kan er zelfs je beroep van maken om dronebestuurder te worden. In deze talentflex  ga je leren om met een kleine drone te vliegen en een zelfgemaakt parcours af te leggen. 

  1. Biologie – Bestudeer een inktvis!

Ben je geïnteresseerd in dieren? Dan wil je vast weten hoe een inktvis er echt uitziet. In deze talentflex ga je een inktvis snijpracticum uitvoeren.

  1. Voeding – Koken of bakken zonder keuken?

Wist je dat je ook iets heel lekkers kan klaarmaken zonder echt in de keuken te staan. Je gaat het ervaren op de Uilenhof. Eén ding is zeker. Het wordt echt lekker.

  1. Uiterlijk – Visagie

Vind jij het ook leuk om met make-up aan de slag te gaan? In deze talentflex leer je een paar technieken om straks mooi de school te verlaten.

  1. Kunst – Theaterworkshop

Is toneelspelen jouw passie? Of vind je het leuk om hier mee te oefenen? Dan is deze workshop echt iets voor jou.

  1. Kunst – Raamversiering

Houd jij ervan creatief aan de slag te zijn dan moet je deze talentflex inschrijven. Je ontwerpt een raamsticker en gaat deze daarna maken. Natuurlijk zijn er ook kant en klare ontwerpen aanwezig.

  1. Sport – Schermen

Wil je een onbekende spectaculaire vechtsport ontdekken; kom schermen!

  1. Sport – Dansen

Op de laatste doemiddag kun je dansen kiezen. Kom in beweging en leer vanmiddag een nieuwe dans.