6 januari 2020

Jaroah wint de tweede prijs bij CupCakeCup 2019-2020

Jaroah de Jong uit klas 2.1 heeft meegedaan aan de CupCakeCup wedstrijd op NPO3.

Om mee te kunnen doen aan deze wedstrijd moest Jaroah een filmpje insturen. Al snel na het inzenden werd Jaroah gebeld dat hij op 15 september naar het Vondelpark moest komen met zijn lekkerste en mooiste cupcake. Hier zouden Remy en Robert zijn cupcake gaan proeven en beoordelen. Ongeveer driehonderd kinderen hadden zich aangemeld. In totaal werden er 60 uitgenodigd voor de selectiedag.

Na de selectiedag werd Jaroah op school verrast met de gouden envelop, tijdens de les CKV. Hij zou samen met 19 kinderen door zijn naar de studio. De hele klas wist dat Jaroah mee zou gaan doen met CupCakeCup. Dit mocht niet doorverteld worden omdat de uitzendingen pas in de kerstvakantie zouden zijn.

Tijdens de finale moest Jaroah verschillende opdrachten doen, de eerste opdracht was een CupcakeCup van chocolade maken, de tweede opdracht was zes identieke cupcakes versieren met typisch Nederlands en als derde opdracht moest Jaroah een feesttaart met uitnodiging maken. Er werd een cijfer voor smaak en uiterlijk gegeven.

Jaroah won uiteindelijk de tweede prijs. Wij zijn heel trots op hem!

Jaroah had vandaag voor zijn klas en het personeel heerlijke cupcakes gemaakt. Ze waren heerlijk!

Via deze link kun je alles over de wedstrijd lezen.