18 juni 2020

Kennismaken met de nieuwe leerlingen

Woensdag 17 juni hebben we kennisgemaakt met de nieuwe leerlingen.

Op gepaste afstand hebben (bijna) alle nieuwe 1e klassers kennisgemaakt met hun  klas en met hun mentorcoaches. Deze kennismakingsmiddag hebben we bingo gespeeld waarbij we elkaar beter leerden kennen. Ook hebben we natuurlijk uitleg gegeven over volgend jaar. Welke spullen moet je allemaal aanschaffen? Hoe ziet de introductieweek eruit?

Op de Open Dag in januari kon je meedoen met een prijsvraag; op een stempelkaart moesten stickers van alle domeinen geplakt worden. Tijdens de kennismakingsmiddag werd bekend gemaakt dat Matthis uit Giessenburg de prijsvraag heeft gewonnen. Hij was blij verrast te horen dat hij een gratis laptop krijgt. Volgend schooljaar werken voor het eerst alle 1e klassers met een laptop, naast de laptop zullen zeker ook de boeken nodig blijven. Op de kennismakingsavond werden  ouder(s) en verzorger(s) geïnformeerd over de verschillende laptops die gehuurd of gekocht kunnen worden. Ouder(s) of verzorger(s) die niet aanwezig waren worden per e-mail geïnformeerd.

We wensen alle nieuwe 1e klassers een mooi afscheid op de basisschool toe en hopen jullie allemaal te zien op maandag 31 augustus, 13. 00 uur. Dan starten we het nieuwe schooljaar. Wij hebben er zin in! Jij ook?