16 juni 2014

Klas 2 de Uilenhof speelt historisch stuk Martelaar!!! in Gorinchem en Brielle

In de week van 7 t/m 9 juli speelt klas 2 van de Uilenhof weer de theatervoorstelling Martelaar!!!, over de geschiedenis van de martelaren van Gorcum (1572).

 

Een leerling zegt hierover : "De reden waarom de Uilenhof dit opvoert is om op een leukere manier de geschiedenis weer tot leven te brengen, met drama, muziek en tekenen wordt het een stuk informatiever, wordt het meer beleefd"

 

Op maandag 7 juli reizen de leerlingen naar Brielle. Daar gaat ‘s avonds de voorstelling in première, in de Bedevaartskerk in Brielle, op de plek waar het 442 jaar geleden allemaal echt is gebeurd. Bij deze (gratis) voorstelling zijn ouders en familie van de leerlingen en belangstellenden van harte welkom.

Dinsdag 8 en woensdag 9 juli spelen de leerlingen de voorstelling in Goinchem, op diverse locaties in de binnenstad.

 

In de week voorafgaande aan de voorstelling kunnen op school kaarten worden gekocht vooor de Gorinchemse voorstellingen. Op school kosten de kaarten € 3,-. Op de avonden zelf zijn kaarten verkrijgbaar voor € 3,50, vanaf 19.00 uur bij theater Het Pand. Koopt u van tevoren een kaartje, dan begint uw voorstelling óf bij Molen de Hoop, óf in de Schuilkerk op de Langedijk. De voorstelling bestaat namelijk uit drie verschillende delen en al wandelend zult u alle locaties bezoeken. Het startpunt staat rechtsboven op het entreebewijs.

 

Voor meer informatie of reserveren: info@uilenhof.csdehoven.nl