10 april 2014

Leerlingen voelen zich een echte DJ

BMA bestaat uit een kosteloos lesprogramma voor Muziek en een landelijke schoolactcompetitie die uitmondt in een spetterende finale (TV serie met de beste schoolacts). Het lesprogramma is in eerste instantie bedoeld om zoveel mogelijk jongeren (doelgroep: 2vmbo t/m 5vwo) plezier te laten beleven aan muziekles. Door mee te doen aan de competitie zijn er leuke extra's te winnen, zoals een Meet&Greet met een van de Music Masters (Wilie Wartaal, Lange Frans en Shary-An) of workshops. 

 

Vorig jaar verzorgde Bas Bernasconi een "jam workshop" op de Uilenhof, dit jaar mochten we een workshop Ableton Live volgen. Dit is een DJ programma dat onder meer door Armin van Buuren wordt gebruikt. Ook hebben alle leerlingen gratis het programma ontvangen. De leerlingen hebben hun eigen dance productie gemaakt met behulp van dit programma. Enkele van de mooiste nummers zijn binnenkort ook te beluisteren op www.bumamusicacademy.nl

 

In het kader van de BMA zal onze schoolband, 5th Owls, later dit jaar nog twee optredens verzorgen. Deze optredens worden georganiseerd door klas 2.4.