7 oktober 2014

Programma domeinweek oktober

Van maandag 13 t/m vrijdag 17 oktober organiseert de UIlenhof haar eerste domeinweek. Er staan nieuwe en bekende projecten op het programma voor alle leerjaren.

Voor de brugklassers zijn er o.a. de projecten Jouw route, Mijn omgeving en een bezoek aan de Koperen Knop op het programma. Ook krijgen alle eerste klassers een dyslexietoets en worden de zgn. CITO 0 toetsen afgenomen.

Klas 2 maakt kennis met Darwin als natuuronderzoeker en de evolutietheorie. De leerlingen leren over fossielen en over de variatie van soorten op deze wereld. De leerlingen leren het verschil tussen een prive-verzameling en een wetenschappelijke collectie.

Naast de projectlessen moeten de leerlingen een werkstuk maken en kijken we de film Jurassic Park. Ook gaan de 2e klassers aan de slag met het project kunstdinge. De 3e klassen bezoeken o.a. Ieper in Belgie.

Alle examenleerlingen zijn bezig met hun leesdossier, sportoriëntatie en examentraining. Nieuw in het programma is bijvoorbeeld het project Schoon over afvalscheiding en een bezoek van de TOT- klas aan een busmaatschappij.

We wensen iedereen een leuke en leerzame domeinweek toe. Bekijk hieronder het rooster.