22 november 2019

Succesvolle doemiddag

Circa 250 leerlingen deden mee met de doemiddag op de Uilenhof.

Tijdens deze middag gingen de leerlingen aan de slag met opdrachten van de domeinen: Talen, Science, Kunst en Cultuur en Mens en Maatschappij. Op die manier konden de leerlingen kennismaken met het voortgezet onderwijs.

Bij binnenkomst werden groepjes gemaakt zodat we op drie verschillende plaatsen in het gebouw de leerlingen konden verwelkomen. Daarna heeft elke groepje 4 korte lesjes gevolgd van 25 minuten.

De leerlingen waren erg enthousiast. Het was een gezellige en leerzame middag. Het thema van de middag was “Geef je toekomst kleur”.

’s Avonds was er een informatieavond voor de ouder(s) en verzorger(s). Na een centrale opening door de directeur volgden de ouders een aantal informatierondes. Zij konden kiezen uit 2 van de 5 keuzemogelijkheden waaronder: De Nieuwe Mavo: Domeinonderwijs, Na de brugklas, Alles over het flexrooster, Begeleiding en ondersteuning en Vorming en Vaardigheden (V&V). Vanaf 20.45 uur was er een informatiemarkt in de aula voor ontmoeting en vragen stellen. Er was een goede sfeer en de bezoekers waren zeer positief over de informatieavond.

Op vrijdag 31 januari 2020 organiseert de Uilenhof een open dag van 15.30 – 17.30 en van 18.30 – 21.00 uur. Van harte welkom!