19 september 2017

Uilenhof zoekt vrijwilligers

Wij willen ons team verder gaan uitbreiden met een aantal nieuwe vrijwilligers. Daarom roepen wij ouders, verzorgers, familieleden, buurtbewoners op die op een of andere manier verbonden zijn aan onze school en een steentje willen dragen.

Dit kan op diverse manieren. Op een eigen gekozen dagdeel (of dagdelen) zijn er mogelijkheden om te surveilleren in pauzes en bij toetsen, cateringwerkzaamheden te verrichten, te ondersteunen in onze vernieuwde mediatheek of facilitaire ondersteuning te bieden.

Onze school wordt gekenmerkt door een kleinschalige en open sfeer. We hebben zicht op onze leerlingen en wat ze nodig hebben. De samenwerking tussen medewerkers, leerlingen, ouder(s)/verzorger(s) en anderen die aan ons verbonden zijn beschouwen wij als een hechte familie. Wij vragen dan ook aan onze nieuwe vrijwilligers om mee te bouwen aan onze familiewaarden; vrolijk, vergevend, verantwoordelijk en verbindend.

Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 29 september a.s

Voor de volledige vacature zie download hieronder.