2 juni 2015

Uiltjesuitreiking

Op 23 april stond Theater De Nieuwe Doelen in het teken van de Uiltjes. Leerlingen, ouders en docenten kwamen in een volgepakte zaal bijeen voor een spetterende awardshow.

In de categorie Beste Filmmuziek ging dit jaar de prijs naar Vampire, gemaakt door Ibtissam, Floor en Xhuliana uit 1.2. Indira, Leonie, Karen, Jo-Anne, Bernadette en Fleur uit 1.2 kregen voor hun prachtige cover voor Crazy About Horses de prijs voor Beste Dvd-hoes, terwijl in de categorie Beste Schurk Kayla, Sigrid en Myrthe uit 1.4 aan het langste eind trokken met hun film Verdwenen. Waaghalzen Lucas, Tim, Pim, Fatih en Mohamed uit 1.3 verdienden met De Marokkaan niet alleen een Uiltje voor de beste actiescène, maar wonnen uiteindelijk ook in de categorie Beste Film. De beste scène kwam uit De Nachtmerrie, gemaakt door Noortje, Ebru, Luna, Merel en Jette uit 1.4.

 

Tussen de prijsuitreikingen door was er volop aandacht voor het talent van De Uilenhof. Zo trapten Iris en Nicole af met een prachtige vertolking van The A-Team van singer-songwriter Ed Sheeran. Daarna stal breakdancer Corné de spotlights met zijn act en later op de avond kwamen nog een tal van acts op het podium, waaronder een drumband bestaande uit zes drummers onder begeleiding van meneer Bessels. Maar het waren niet alleen de leerlingen die zich van hun beste kant lieten zien. Meneer Zweije, mevrouw van Iperen en mevrouw de Wit brachten de zaal aan het lachen met het docententheater. Het geheel werd vlot aan elkaar gepraat door de grappige sketches van mevrouw van Oosten en meneer Tensen. De avond werd vervolgens afgesloten met een streetdance-act gebaseerd op de schilderingen van Mondriaan. Bekijk hier de foto's.