11 juni 2015

Uitslag Kangoeroe wiskunde wedstrijd

Alle deelnemers: bedankt! We vonden het leuk dat jullie meededen. We hopen dat jullie het leuk hebben gevonden. Ook dit jaar is deze wedstrijd in heel veel landen binnen en zelfs buiten Europa gehouden. In totaal deden meer dan 4,5 miljoen leerlingen mee. Veel leerlingen beleven plezier aan deze hersengymnastiek. Ook dit jaar waren er weer echte hersenkrakers bij! Op donderdag 19 maart puzzelden op onze school 105 deelnemers mee. Je hoeft niet super goed te zijn in wiskunde om mee te kunnen doen dus iedereen kon zich opgeven.

De prijsuitreiking is op donderdag 18 juni in de aula in de grote pauze. Voor elk leerjaar is er een beker en een doos Guylian zeevruchtenbanket. (chocoladebonbons) Voor alle deelnemers is er een leuke verrassing.