11 juni 2020

Welkom nieuwe 1e klas leerlingen

Wie wint de nieuwe laptop?

Afgelopen week hebben je ouder (s) of verzorger(s) een mail ontvangen over de kennismakingsmiddag en -avond van woensdag 17 juni. In deze mail staat in welke klas je bent geplaatst. Wanneer je hierover nog niets gehoord hebt wil je dan contact opnemen met de school?

Om te voorkomen dat we elkaar besmetten houden we deze middag de 1,5 meter afstand en komen we op verschillende tijden naar school. Kom niet te vroeg! Ook neemt de ene klas de ingang voor en de andere klas de ingang achter. Je fiets zet je op het schoolplein. Op het plein zijn docenten en leerlingen aanwezig om je de weg te wijzen.

klas tijd lokaal ingang
1a 14.30 uur Gymzaal 1 achter
1b 14.30 uur Science 1 voor
1c 14.40 uur Gymzaal 2 achter
1d 14.40 uur Aula voor

In het lokaal maak je kennis met je mentorcoach en je nieuwe klasgenoten. Ook vertelt de mentor alvast iets over de 1e schoolweek in september en krijg je een lijst mee met spullen die je aan kunt schaffen. Deze middag  wordt bekend gemaakt wie de laptop heeft gewonnen! Alles bij elkaar zal het een klein uurtje duren.

 

In de avond is een ouder of verzorger uitgenodigd. Zij krijgen dan informatie over de laptop die aangeschaft moet worden. Help je ze herinneren dat ze er op de volgende tijd zijn, en bij de juiste ingang?

klas tijd lokaal ingang
1a 19.30 uur Gymzaal 1 achter
1b 19.30 uur Aula voor
1c 20.00 uur Gymzaal 2 achter
1d 20.00 uur Science voor