Voor groep 7 en 8

Ben je op zoek naar een school waar je mag meepraten en meedenken, waar ze echt geïnteresseerd zijn in wie je bent en hoe je het beste leert? Waar je serieus genomen wordt. De Uilenhof is zo'n school met uitdagend onderwijs en goede begeleiding.

Zit je in groep 7 of 8? Kom dan naar de doemiddag op woensdag 21 november 2018

Op woensdag 21 november a.s. organiseren we voor leerlingen van groep 7 en 8 een doemiddag. Je bent van harte welkom om in onze domeinen aan de slag te gaan met leuke activiteiten. Benieuwd naar Science, Mens & Maatschappij, Kunst & Cultuur, Sport & Bewegen en Talen? Doe dan mee op 21 november! De activiteiten beginnen om 14.00 uur tot ca. 15.45 uur. Klik hier om aan te melden.

Informatieavond woensdag 21 november 2018 voor ouder(s)/verzorger(s) groep 7 en 8

Op woensdag 21 november a.s. organiseren we voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van groep 7 en 8 een informatieavond. Met enkele presentaties kunt u kennismaken met het onderwijs en begeleiding en extra activiteiten binnen de Uilenhof. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Klik hier om aan te melden.

Open dag vrijdag 1 februari 2019 van 16.00 uur tot 20.30 uur

Doemiddag Voor versnelde Mavo op woensdag 20 februari 2019
Durf jij een stapje harder te lopen en denk je dat je in 6 jaar twee diploma’s kunt halen? Kom dan naar de speciale doemiddag over de Versnelde Mavo. De middag begint om 13.30 uur tot ca. 15.30 uur. Bij ons kun je vanaf schoooljaar 2018-2019 voor de sectoren Techniek, Zorg & Welzijn en Economie een versnellingsprogramma volgen en heb je na 6 jaar een vmbo en mbo diploma! Zorg dat je erbij bent en neem je ouder(s)/verzorger(s) gerust mee! Klik hier om aan te melden voor de doemiddag Versnelde Mavo (o.a.TOT).

Aanmelden voor de inschrijfdagen (woensdag 6 en donderdag 7 maart 2019) kan via deze link.

Startmiddagen (juni).

Voor nieuwe leerlingen organiseren we op 5 en 19 juni 2019 twee startmiddagen. Op deze twee middagen doe je met je nieuwe klas mee met een aantal uitdagende activiteiten. Zo leer je de school en de docenten al goed kennen en maak je al nieuwe vrienden en vriendinnen in je klas.

Kennismakingsdagen (begin van het brugklasjaar)

In de eerste week van het brugklasjaar organiseren we kennismakingsdagen. Op deze dagen doen we veel aan sport en spel, om elkaar nog beter te leren kennen, en organiseren we een gezellige avond.

Bekijk hier de advertentie van de doemiddagen en informatieavonden.

Bekijk hier ons promotiefilmpje.

Via onderstaande links kunt u onze brochures bekijken