Voor groep 7 en 8

Ben je op zoek naar een school waar je mag meepraten en meedenken, waar ze echt geïnteresseerd zijn in wie je bent en hoe je het beste leert? Waar je serieus genomen wordt. De Uilenhof is zo'n school met uitdagend onderwijs en goede begeleiding.

Zit je in groep 8? Kom dan naar de doemiddag op woensdag 2 of 9 december 2020. In april zal er nog een doemiddag voor leerlingen van groep 7 georganiseerd worden.

Op woensdag 2 en 9 december a.s. organiseren we voor leerlingen van groep 8 een doemiddag. Je bent van harte welkom om in onze domeinen aan de slag te gaan met leuke activiteiten.  Doe mee op 2 of 9 december!

Klik hier om aan te melden.

 

Informatieavond woensdag 2 en 9 december 2020 voor ouder(s)/verzorger(s) groep 8

Op woensdag 2 en 9 december a.s. organiseren we voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van groep 8 een informatieavond. In onze presentatie laten wij u kennismaken met het onderwijs en begeleiding en extra activiteiten binnen de Uilenhof.

klik hier om aan te melden.

 

Open dag vrijdag 29 januari 2021. Klik hier voor meer informatie.

Inloopmiddag 18 februari 2021

Heeft u nog vragen of de Open dag gemist? Vandaag kunt u nogmaals de Uilenhof bezoeken. U kunt zich hier aanmelden.

Aanmelden voor de inschrijfdagen (woensdag 3 en donderdag 4 maart 2021) kan via deze link.

Startmiddagen (juni).

Voor nieuwe leerlingen organiseren we op 2 en 23 juni 2021 twee startmiddagen. Op deze twee middagen doe je met je nieuwe klas mee met een aantal uitdagende activiteiten. Zo leer je de school en de docenten al goed kennen en maak je al nieuwe vrienden en vriendinnen in je klas.

Kennismakingsdagen (begin van het brugklasjaar)

In de eerste week van het brugklasjaar organiseren we kennismakingsdagen. Op deze dagen doen we veel aan sport en spel, om elkaar nog beter te leren kennen, en organiseren we een gezellige avond.

Bekijk hier ons promotiefilmpje.

Via onderstaande links kunt u onze brochures bekijken