Voor groep 7 en 8

Ben je op zoek naar een school waar je zelf ook een deel van de lessen mag kiezen? Waar je talentworkshops kunt kiezen die jij leuk vindt? Waar jij je snel thuis voelt, waar het gezellig is en je goed wordt begeleid?

Kom dan kijken op de Uilenhof!

Open dag vrijdag 28 januari 2022. Klik hier voor meer informatie.

Flexlessen woensdag 9 februari 2022 voor leerlingen groep 8:   -Vervallen-

 

Inloopmiddag 23 februari 2022 voor ouders/verzorgers en leerlingen die de Open dag gemist hebben.

Kom 23 februari langs op de inloopmiddag. Op deze middag kun je nog de laatste vragen stellen die je hebt.  We gaan er vanuit dat ouders en leerlingen welkom zijn. Houd de site in de gaten, wanneer de regelgeving dit nog niet toestaat zullen we met tijdsblokken werken. U kunt hiervoor dan op deze pagina inschrijven.

We gaan er vanuit dat je gewoon binnen kunt lopen tussen 14.30 een 16.00 uur en de sfeer van de Uilenhof ervaart.

Wat is er deze middag te doen?

Je loopt een rondje door de school en je ziet de gewone lessen en flexlessen. Je kunt in het lokaal Science een biologie opdracht doen en bij CKV een creatieve opdracht. In de gymzaal kun je je sportieve skills laten zien. In de aula kun je terecht voor vragen.

 

Aanmelden voor de inschrijfdagen op maandag 14 en dinsdag 15 maart 2022 kan via deze link.

 

Startmiddag woensdag 1 juni 2022.

Voor nieuwe leerlingen organiseren we op woensdag 1 juni 2022 een startmiddag. Op deze middag doe je met je nieuwe klas mee met een aantal uitdagende activiteiten. Zo leer je de school en de docenten al goed kennen en maak je al nieuwe vrienden en vriendinnen in je klas.

Kennismakingsdagen (begin van het brugklasjaar)

In de eerste week van het brugklasjaar organiseren we kennismakingsdagen. Op deze dagen doen we veel aan sport en spel, om elkaar nog beter te leren kennen, en organiseren we een gezellige avond.

Bekijk hier ons promotiefilmpje.

Via onderstaande links kunt u onze brochures bekijken