Voor groep 7 en 8

Ben je op zoek naar een school waar je mag meepraten en meedenken, waar ze echt geïnteresseerd zijn in wie je bent en hoe je het beste leert? Waar je serieus genomen wordt. De Uilenhof is zo'n school met uitdagend onderwijs en goede begeleiding.

Zit je in groep 7 of 8? Kom dan naar de doemiddag op woensdag 20 november 2019

Op woensdag 20 november a.s. organiseren we voor leerlingen van groep 7 en 8 een doemiddag. Je bent van harte welkom om in onze domeinen aan de slag te gaan met leuke activiteiten. Benieuwd naar Science, Mens & Maatschappij, Kunst & Cultuur, Sport & Bewegen en Talen? Doe dan mee op 20 november! De activiteiten beginnen om 14.00 uur tot ca. 15.45 uur. Klik hier om aan te melden.

Informatieavond woensdag 20 november 2019 voor ouder(s)/verzorger(s) groep 7 en 8

Op woensdag 20 november a.s. organiseren we voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van groep 7 en 8 een informatieavond. Met enkele presentaties kunt u kennismaken met het onderwijs en begeleiding en extra activiteiten binnen de Uilenhof. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Klik hier om aan te melden.

Open dag vrijdag 31 januari 2020 (tijden volgen nog)

Voorlichting/inloop middag/avond 19 februari 2020 voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) groep 7 en 8
Durf jij een stapje harder te lopen en denk je dat je in 6 jaar twee diploma’s kunt halen? Kom dan naar de speciale voorlichting/inloop middag/avond over de Versnelde Mavo. Bij ons kun je vanaf schoooljaar 2018-2019 voor de sectoren Techniek, Zorg & Welzijn en Economie een versnellingsprogramma volgen en heb je na 6 jaar een vmbo en mbo diploma! Klik hier om aan te melden voor de doemiddag Versnelde Mavo (o.a.TOT).

Aanmelden voor de inschrijfdagen (woensdag 4 en donderdag 5 maart 2020) kan via deze link.

Startmiddagen (juni).

Voor nieuwe leerlingen organiseren we op 3 en 17 juni 2020 twee startmiddagen. Op deze twee middagen doe je met je nieuwe klas mee met een aantal uitdagende activiteiten. Zo leer je de school en de docenten al goed kennen en maak je al nieuwe vrienden en vriendinnen in je klas.

Kennismakingsdagen (begin van het brugklasjaar)

In de eerste week van het brugklasjaar organiseren we kennismakingsdagen. Op deze dagen doen we veel aan sport en spel, om elkaar nog beter te leren kennen, en organiseren we een gezellige avond.

Bekijk hier ons promotiefilmpje.

Via onderstaande links kunt u onze brochures bekijken